Bruno Söhnle

Sinds 1990 met trots in Glashütte gevestigd. Het is hun strategie om een fraai en zeer hoogwaardig horloge te produceren met klassieke en moderne elementen en voor een zeer betaalbare prijs. Ook in Nederland is er voor dit horloge merk een mooie toekomst weggelegd. Mooie vormen en materialen maken deze horloges tot een begerenswaardig product. In Duitsland is dit horloge merk door zowel de consument als vakjury’s bekroond met diverse prijzen.

Perfectie is de kunst van het weglaten, het reduceren van essentiële zaken zonder het verlies aan detail. In alle modellen wordt een helder ontwerp gekenmerkt door precisie en functionaliteit. De quartz uurwerken komen uitsluitend uit Zwitserland en de meeste van de onderdelen zijn vervaardigd in Duitsland. Alle horloges zijn voorzien van een saffierglas. Bruno Söhnle staat met zijn naam borg voor de hoogste kwaliteit volgens de traditie dat een horloge een sieraad moet zijn.

“Eigentijds en betrouwbaar in zijn mooiste vorm”
Sinds 1956 is Bruno werkzaam in de horlogebranche. In het jaar 2000 kocht hij het Aschmannhaus in Glashütte en startte het merk Bruno Söhnle Uhrenatelier Glashütte in het jaar dat hij zelf 60 jaar werd. Een merk wat inmiddels zeer sterk op de horlogemarkt aanwezig is.

Prijsklasse quarts vanaf: € 225,-
Prijsklasse mechanische vanaf: € 795,-

Aanbiedingen

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.

Nieuw in onze collectie watchwinders en bijouteriedozen.

Gemaakt voor echte horloge-liefhebbers: de producten van Wolf beschermen uw kostbaarheden en houden uw horloges altijd perfect gewonden. WOLF-opbergers organiseren en beschermen horloges en sieraden, én sieren je huis.  Zie ook onze Wolf merkpagina.