Culet

Een nieuw fris merk vanuit Pas Diamonds, met trendy sieraden van alléen 18 karaats goud en diamant en edelsteen – dat is Culet Jewellery. Opgericht door de dochters van Anita Pas (Pas Diamonds).

Onze liefde en passie voor sieraden stamt uit een lange familietraditie in de diamanthandel. Wij willen onze passie voortzetten in een eigen merk met hippe items die helemaal van nu zijn en helemaal echt en authentiek.

Culet staat voor tijdloze schoonheid, met alleen de hoogste kwaliteit van materiaal, handgemaakt of met de hand afgewerkt.

Aanbiedingen

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.