Culet

Een nieuw fris merk vanuit Pas Diamonds, met trendy sieraden van alléen 18 karaats goud en diamant en edelsteen – dat is Culet Jewellery. Opgericht door de dochters van Anita Pas (Pas Diamonds).

Onze liefde en passie voor sieraden stamt uit een lange familietraditie in de diamanthandel. Wij willen onze passie voortzetten in een eigen merk met hippe items die helemaal van nu zijn en helemaal echt en authentiek.

Culet staat voor tijdloze schoonheid, met alleen de hoogste kwaliteit van materiaal, handgemaakt of met de hand afgewerkt.

Aanbiedingen

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.

Nieuw in onze collectie watchwinders en bijouteriedozen.

Gemaakt voor echte horloge-liefhebbers: de producten van Wolf beschermen uw kostbaarheden en houden uw horloges altijd perfect gewonden. WOLF-opbergers organiseren en beschermen horloges en sieraden, én sieren je huis.  Zie ook onze Wolf merkpagina.