Reparatieatelier: Goudsmid en Horlogemaker

Goudsmid atelier

Juwelier van Doorm beschikt over een eigen reparatie-atelier. Van een gebroken collier, nieuwe sluiting aan een armband of een ring op maat maken tot een doorgesleten armband renoveren, gouden band inkorten of twee trouwringen vermaken tot één draagbare ring, bijna alles is mogelijk. De sieraden worden in eigen atelier gerepareerd door onze goudsmid Cees. Hij is al 60 jaar in dienst en is een ambachtsman in hart en nieren.

Wij hebben ook een vaste diamantzetter, hij renoveert oude zettingen, maar zet ook diamanten in een nieuwe ring. Stel: u heeft een mooie oude ring als erfstuk gekregen, maar u draagt het klassieke model niet. Geen probleem, kom bij ons langs, wij halen de diamanten er uit en zetten dit in een heel nieuw modern montuur. Zo draagt u toch de diamanten die uw overleden dierbare al die jaren heeft gedragen.

Duur van de reparatie

De eenvoudige reparaties hebben wij binnen een week voor u klaar. De meer uitgebreide reparaties hebben we wat meer tijd voor nodig. Wij proberen om het niet langer dan twee weken te laten duren.

De emotionele waarde van uw sieraad

Sieraden zijn vaak kostbaar door de emotionele waarde. Het is daarom van belang dat we uw sieraad met alle zorg behandelen. De reparaties zijn verzekerd en worden bij ons natuurlijk ook achter slot en grendel bewaard.

Prijsindicatie goudsmid en horlogemaker

Meestal kunnen wij bij het aannemen van de reparatie al een prijsindicatie geven. Als wij het niet van te voren kunnen inschatten, nemen wij later contact met u op om de prijsopgave alsnog door te geven.

Kleine horloge werkzaamheden

Kleine reparaties aan horloges worden, wanneer mogelijk, direct voor u uitgevoerd in eigen atelier. Zoals batterijen vervangen en bandjes inkorten proberen we dezelfde dag nog voor u te verzorgen. Andere relatief kleine reparaties zoals wijzers stellen, index plakken en batterij inclusief waterdicht test, proberen we binnen een aantal dagen voor u te verzorgen.

Horloge / klokken atelier

Voor uitgebreide werkzaamheden aan horloges/klokken hebben wij onze eigen horloge/klokkenmaker. Of het nu gaat om een nieuw trendy polshorloge, een klassiek zakhorloge, een erfstuk of een kostbaar merk, ze hebben allen één ding met elkaar gemeen, ze worden gekoesterd door de eigenaar. Niets is kostbaarder dan de emotionele waarde. Wij behandelen uw reparaties dan ook met alle zorg en toewijding.

Garantie

Op alle horloges, zakhorloges en klokken die u bij ons voor een "full service" laat repareren, krijgt u standaard 12 maanden garantie op de reparatie.

Van sommige merkhorloges, die wij niet in onze collectie hebben, zijn onderdelen soms moeilijk tot helemaal niet te verkrijgen. Wij kunnen de reparatie dan niet zelf verzorgen. In dat geval wordt het horloge opgestuurd naar het desbetreffende merk of service center voor reparatie.Juwelier van Doorm

Adres

Brinkstraat 14-16
3741 AN  Baarn                                               
T: 035 54 13107
E: info@juweliervandoorm.nl


Openingstijden

  • Di t/m vr  09.00-18.00
  • Zaterdag  09.00-17.00
  • Vrijdagavond op afspraak


Routebeschrijving
Contactgegevens en formulier