Private label “van doorm”


Al sinds 1921 symboliseert Juwelier van Doorm vertrouwd, solide, servicegericht en exclusief. In de loop der jaren heeft Juwelier van Doorm zijn eigen horlogemerk genaamd “van doorm” op de markt gezet.

Met vakmanschap worden deze horloges gemaakt en ontworpen. We hebben bewust gekozen voor horloges met mechanische uurwerken, waarvan de meeste modellen een Zwitsers ETA uurwerk hebben. Dat de horloges een automaat of handopwinder zijn laat blijken hoe speciaal ze zijn. De collectie “van doorm” wordt vervaardigd in Duitsland en door onszelf samengesteld.

De horloges variëren van klassiek en tijdloos tot stoer en robuust, maar ook net even wat anders dan de meeste modellen. Deze horloges zijn niet voor even, maar voor het leven.

Prijsklasse vanaf: € 395,-

Bekijk de volledige collectie bij ons in de winkel.

Aanbiedingen

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.