Reparatie atelier

Juwelier Van Doorm beschikt over eigen reparatie ateliers: een goudsmid atelier én een horloge- en klokkenmakers atelier. Hierdoor kunnen onze klanten met een gerust hart sieraden, horloges en klokken bij ons achterlaten.

Sieraden, horloges en klokken zijn vaak kostbaar door de emotionele waarde. We behandelen uw eigendom daarom altijd met alle zorg en toewijding. De reparaties zijn verzekerd en worden bij ons natuurlijk ook achter slot en grendel bewaard.

Kleine reparaties zoals batterijen vervangen en horlogebanden inkorten  worden, indien mogelijk, op dezelfde dag voor u uitgevoerd in eigen atelier. Andere eenvoudige reparaties, hebben wij binnen een week voor u klaar. Voor de uitgebreide reparaties hebben we wat meer tijd nodig. Wij streven ernaar de reparatie niet langer dan twee weken te laten duren.

Meestal kunnen wij bij het aannemen van de reparatie al een prijsindicatie geven. Als wij dit niet van te voren kunnen inschatten, nemen wij later contact met u op om de prijsopgave alsnog door te geven.

Goudsmid atelier

Van een gebroken collier, nieuwe sluiting aan een armband of een ring op maat maken tot een doorgesleten armband renoveren, gouden band inkorten of twee trouwringen vermaken tot één draagbare ring; bijna alles is mogelijk in ons goudsmid atelier. Onze goudsmid Cees heeft een scherp oog voor detail en repareert of vermaakt met veel zorg en toewijding uw oude en nieuwe sieraden.

Naast onze goudsmid Cees, hebben wij ook een diamantzetter. Hij renoveert oude zettingen, maar zet ook diamanten in een nieuwe ring. Stel: u heeft een mooie, oude ring als erfstuk gekregen, maar het klassieke model maakt dat u de ring niet zo vaak draagt. Geen probleem, kom bij ons langs. Wij halen de diamanten eruit en zetten dit in een heel nieuw en modern montuur. Zo draagt u toch de diamanten die uw dierbare al die jaren ook heeft gedragen.

Horloge- en klokkenmakers atelier

Voor uitgebreide werkzaamheden aan horloges en klokken hebben wij onze eigen horloge- en klokkenmaker: Frank Witkamp. Of het nu gaat om een nieuw, trendy polshorloge, een klassiek zakhorloge, een erfstuk of een kostbaar merk, ze hebben allen één ding met elkaar gemeen: ze worden gekoesterd door de eigenaar.

Op alle horloges, zakhorloges en klokken die u bij ons voor “full service” laat repareren, krijgt u standaard 12 maanden garantie op de reparatie.

Van sommige merkhorloges die wij niet in onze collectie hebben, zijn onderdelen soms moeilijk tot helemaal niet te verkrijgen. Wij kunnen de reparatie dan niet zelf verzorgen. In dat geval wordt het horloge opgestuurd naar het desbetreffende merk of service center voor reparatie.

 

Juwelier van Doorm viert honderdjarig jubileum

“al 4 generaties liefde voor het vak” Een honderdjarig jubileum is een mijlpaal die gevierd mag worden. Hoeveel bedrijven krijgen de kans om een eeuwfeest te vieren? Eigenaar Edwin van Doorm is trots dat het familiebedrijf op 1 november het glas heeft mogen heffen,...

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.