Horloges

Horloges zeggen veel over iemands persoonlijkheid. Daarom is het belangrijk om een horloge te kiezen die bij je eigen stijl past, of dat nou klassiek, modern of functioneel is. Voor iedere stijl hebben wij iets in de collectie. U kunt bij ons terecht voor een quartz, mechanisch of een automatisch uurwerk.

 U vind bij ons Zwitserse horlogemerken zoals Maurice Lacroix, Raymond Weil en Aerowatch. Het Duitse horlogemerk Bruno Söhnle, maar ook de bekende Japanse horlogemerken Seiko en Pulsar. Als u van de Scandinavische stijl houdt hebben wij het horlogemerk  Danish Design. Tevens verkopen wij het modemerk Tommy Hilfiger.

 

Onze merken

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.