Horloges

Horloges zeggen veel over iemands persoonlijkheid. Daarom is het belangrijk om een horloge te kiezen die bij je eigen stijl past, of dat nou klassiek, modern of functioneel is. Voor iedere stijl hebben wij iets in de collectie. U kunt bij ons terecht voor een quartz, mechanisch of een automatisch uurwerk.

 U vind bij ons Zwitserse horlogemerken zoals Maurice Lacroix, Raymond Weil en Aerowatch. Het Duitse horlogemerk Bruno Söhnle, maar ook de bekende Japanse horlogemerken Seiko en Pulsar. Als u van de Scandinavische stijl houdt hebben wij het horlogemerk  Danish Design. Tevens verkopen wij het modemerk Tommy Hilfiger.

 

Onze merken

Juwelier van Doorm viert honderdjarig jubileum

“al 4 generaties liefde voor het vak” Een honderdjarig jubileum is een mijlpaal die gevierd mag worden. Hoeveel bedrijven krijgen de kans om een eeuwfeest te vieren? Eigenaar Edwin van Doorm is trots dat het familiebedrijf op 1 november het glas heeft mogen heffen,...

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.