Danish Design

Danish Design vond in 1988 een gat in de markt met zijn moderne horloges. Het Scandinavische design is bekend geworden door zijn eenvoud en elegantie die het horlogemerk met succes uitstraalt.

Het merk heeft een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Danish Design heeft een hoge kwaliteit standaard. Alle horlogekasten zijn van RVS, titanium of keramiek gemaakt. Veel horloges zijn geschikt voor mensen met een allergie dankzij het gebruik van titanium.

Prijsklasse vanaf € 150,-

Aanbiedingen

Juwelier van Doorm viert honderdjarig jubileum

“al 4 generaties liefde voor het vak” Een honderdjarig jubileum is een mijlpaal die gevierd mag worden. Hoeveel bedrijven krijgen de kans om een eeuwfeest te vieren? Eigenaar Edwin van Doorm is trots dat het familiebedrijf op 1 november het glas heeft mogen heffen,...

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.