Danish Design

Danish Design vond in 1988 een gat in de markt met zijn moderne horloges. Het Scandinavische design is bekend geworden door zijn eenvoud en elegantie die het horlogemerk met succes uitstraalt.

Het merk heeft een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Danish Design heeft een hoge kwaliteit standaard. Alle horlogekasten zijn van RVS, titanium of keramiek gemaakt. Veel horloges zijn geschikt voor mensen met een allergie dankzij het gebruik van titanium.

Prijsklasse vanaf € 150,-

Aanbiedingen

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.