Inkoop oud goud

Goud inkopen is een kwestie van vertrouwen. Wij zijn al vier generaties lang gespecialiseerd in het inkopen van gouden en zilveren sieraden. Wij nemen goud in in de vorm van sieraden en horloges, maar ook gouden munten, tandengoud, goudstaven en toebehoren.

De meeste mensen zijn verbaasd over hoeveel zij  terugkrijgen van hun oud goud. Wij geven vrijblijvend een mondelinge taxatie van de aangeboden goederen.

Vaak beseffen mensen niet hoeveel hun goud waard is. Bij het innemen van goud zijn wij verplicht om een kopie van uw legitimatie te maken en te verwerken in de digitale opkoopregister van de politie.

Waarde bepaling

Het bedrag wordt vastgesteld aan de hand van het gewicht, het aantal karaat en uiteraard de dagprijs. Het gewicht van het goud wordt vermenigvuldigd met de goudprijs per gram. Door de vraag en aanbod op de wereldmarkt is de goudprijs zeer variabel. De hele dag door verandert het. Wij kunnen daarom nooit een prijs van te voren bepalen: die wordt op het moment zelf bepaald. Indien u akkoord gaat met het aanbod, kunt u de sieraden direct inwisselen voor eventueel nieuwe sieraden of u krijgt het bedrag contant uitbetaald.

 

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.