Diamantair

Eigenaar Edwin van Doorm heeft een passie voor diamant. Voor Edwin is een diamant fascinerend; een uniek product dat ontstaat uit een stukje koolstof. De schittering en de hardheid maken het tot een prachtige steen die echt iets toevoegt aan een sieraad. Zijn passie voor diamant is dan ook terug te vinden in de collectie; veel van zijn sieraden zijn bezet met diamanten.

Als lid van de Amsterdamse Diamant Maatschappij, de oudste diamanthandel ter wereld, heeft Edwin een groot netwerk om elke steen tegen een aantrekkelijke prijs te kunnen verwerven en gebruiken. Vanwege dit lidmaatschap, heeft hij zich gespecialiseerd als traditionele juwelierszaak. Hierdoor kan hij veel meer leveren, zonder dat de klant de hoofdprijs moet betalen.

 

 

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.

Nieuw in onze collectie watchwinders en bijouteriedozen.

Gemaakt voor echte horloge-liefhebbers: de producten van Wolf beschermen uw kostbaarheden en houden uw horloges altijd perfect gewonden. WOLF-opbergers organiseren en beschermen horloges en sieraden, én sieren je huis.  Zie ook onze Wolf merkpagina.