Orient

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord “oriri”, wat betekent: “opstaan”.
Een ORIENT-uurwerk is afgestemd op elk moment terwijl je vol vertrouwen de uitdagingen en geneugten van het leven aangaat en onderweg het meeste haalt uit alle BEWEGENDE MOMENTEN.

Gecombineerd met het Japanse vakmanschap en high-end design in een onderscheidend, mechanisch uurwerk dat al meer dan 70 jaar deel uitmaakt van miljoenen onvergetelijke momenten over de hele wereld.

ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. We sluiten ons aan bij een korte lijst van horlogebedrijven die hun uurwerken in eigen huis vervaardigen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze polshorloges van het hoogste niveau is.

Ons ontwerp en onze productie worden ondersteund door Japanse waarden en verlangen naar mooi design, en de aandacht voor detail ondersteund door continue verbetering.

Aanbiedingen

Juwelier van Doorm viert honderdjarig jubileum

“al 4 generaties liefde voor het vak” Een honderdjarig jubileum is een mijlpaal die gevierd mag worden. Hoeveel bedrijven krijgen de kans om een eeuwfeest te vieren? Eigenaar Edwin van Doorm is trots dat het familiebedrijf op 1 november het glas heeft mogen heffen,...

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.