Aerowatch

In 2007 is Aerowatch door onder andere Juwelier van Doorm in Nederland geïntroduceerd. Het Zwitserse horlogemerk dateert uit 1910.

Dit merk dat meer dan honderd jaar bestaat is vooral bekend geworden door de productie van zakhorloges. Sinds een aantal jaren is de collectie uitgebreid met een ruim assortiment heren- en damespolshorloges met mechanische en quartz uurwerken. De stijlvolle modellen zijn voorzien van karakteristieke elementen zoals wijzerplaat en kroon, die subtiel verwijzen naar de klassieke zakhorloges.

Aerowatch heeft een zeer concurrerende prijsstelling en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zo zijn alle horloges voorzien van Zwitserse kwaliteitsuurwerken, horlogekasten van edelstaal en krasvrije saffierglazen.

Prijsklasse quarts vanaf: € 250,-
Prijsklasse mechanische vanaf: € 595,-

Aanbiedingen

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.

Nieuw in onze collectie watchwinders en bijouteriedozen.

Gemaakt voor echte horloge-liefhebbers: de producten van Wolf beschermen uw kostbaarheden en houden uw horloges altijd perfect gewonden. WOLF-opbergers organiseren en beschermen horloges en sieraden, én sieren je huis.  Zie ook onze Wolf merkpagina.