Raymond Weil

Raymond Weil is een onafhankelijk Zwitsers familiebedrijf opgericht in 1976. Productie vindt plaats in de eigen fabriek in Geneve.

Muziek is de inspiratiebron van het merk. De namen van de collecties zijn dan ook gebaseerd op muzikale genres zoals o.a. Tango, Parsifal en Toccata. Het doel van Raymond is het produceren van onderscheidende, elegante en tijdloze Zwitserse horloges voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs.

Elk Raymond Weil horloge is Swiss and hand made! Voorzien van ontspiegeld saffierglas en minimaal 50 meter waterbestendig. De kasten en het bandwerk zijn hoogwaardig afgewerkt en vervaardigd uit L316 staal, de hoogste kwaliteit staal. Raymond geeft daarnaast 3 jaar garantie op zijn horloges.

Prijsklasse quarts vanaf: € 650 ,-
Prijsklasse mechanische vanaf: € 1.650 ,-

Aanbiedingen

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.