Trouwringen

Trouwringen smeden het vuur van liefde. Ze zijn het symbool van genegenheid, verbondenheid en trouw. Wij hebben een collectie die staat voor de puurste gevoelens.

De perfecte trouwringen!

Als u een trouwring zoekt, gaat het er niet om wat er is, maar wat u wilt. Bij ons ontwerpt u uw eigen trouwring; van uniek tot traditioneel, van modern tot klassiek. Of u nu kiest voor een ring in het geel-, wit- of roségoud. Of een ring met of zonder diamant: bij Juwelier Van Doorm is de keuze aan u! Aan de hand van details, zoals kleur van de ring, briljanten of andere edelstenen en de plek die deze details krijgen op de ring, wordt het eindresultaat door ons gemaakt.

In alle rust uw trouwringen uitzoeken

Het kopen van een trouwring is een belangrijk moment; voor u en voor uw partner. In onze winkel kunt u in alle rust de collectie bekijken en u laten adviseren. Maak vrijblijvend een afspraak, zodat wij u de volledige aandacht kunnen schenken die bij trouwringen aankoop zo belangrijk is.

Breuning is een van de toonaangevende producenten van trouwringen in Europa en is bekend om haar fraaie trouwringenlijn. De in 1927 opgerichte familiebedrijf staat voor innovatie en kwaliteit. De trouwringen zijn uit één stuk gegoten zodat het een oneindige cirkel is. De liefde zal eeuwig voort duren Hun actuele ontwerpen overtuigen door hun precieze uitwerking in de beste ambachtelijke traditie. In het Breuning-atelier werkt een gerenommeerd team vormgevers aan de ring voor ieders hand. Ga voor een ring die getuigt van een persoonlijke smaak en een gelukzalig gevoel.

Met de liefde als inspiratiebron verwoorden wij jullie wensen in een blijvend sieraad.

Aanbiedingen

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.

Nieuw in onze collectie watchwinders en bijouteriedozen.

Gemaakt voor echte horloge-liefhebbers: de producten van Wolf beschermen uw kostbaarheden en houden uw horloges altijd perfect gewonden. WOLF-opbergers organiseren en beschermen horloges en sieraden, én sieren je huis.  Zie ook onze Wolf merkpagina.