Huiscollectie gouden sieraden

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zo ook bij onze eigenhuiscollectie. Wij bieden u een ruim assortiment aan gouden sieraden eventueel voorzien van diamant, kleursteen of zirkonia in geel, wit of rose goud.

Wij vinden het van belang om onderscheidend te zijn en om traditioneel, ambachtelijk werk af te leveren, waarbij tijd wordt genomen om het juiste sieraad te vinden. “Het gaat niet alleen om de trends in sieraden, het gaat vooral om de emotie.

Aanbiedingen

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.

Nieuw in onze collectie watchwinders en bijouteriedozen.

Gemaakt voor echte horloge-liefhebbers: de producten van Wolf beschermen uw kostbaarheden en houden uw horloges altijd perfect gewonden. WOLF-opbergers organiseren en beschermen horloges en sieraden, én sieren je huis.  Zie ook onze Wolf merkpagina.