Goud & Zilver

Elk sieraad vertelt haar eigen verhaal of dat nou om een zilveren of gouden sieraad gaat. Het vinden van de juiste sieraad is altijd een uitdaging. Is het voor u zelf of wordt het een geschenk. Bij ons vindt u een ruime collectie zowel in het zilver als in het goud.

De zilveren sieradenlijnen van de merken Rosa di Luca of ZINZI zijn altijd trendy en modieus. Ze hebben een ruime collectie die bestaat uit fijne en tonende sieraden zonder of met kleurstenen,  zirkonia of zelfs diamant.

Onze gouden sieraden kan u zowel zonder als met diamant in geel, wit of rose goud vinden.  We hebben een uitgebreide collectie van PAS Diamonds, hierin staan de diamanten centraal. Het merk Monzario is van Italiaans design en heeft veel stijlvolle sieraden. Van Nederlandse bodem is het merk Fjory gouden sieraden met een kern van zilver.

 

Onze merken

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.

Nieuw in onze collectie watchwinders en bijouteriedozen.

Gemaakt voor echte horloge-liefhebbers: de producten van Wolf beschermen uw kostbaarheden en houden uw horloges altijd perfect gewonden. WOLF-opbergers organiseren en beschermen horloges en sieraden, én sieren je huis.  Zie ook onze Wolf merkpagina.