Goud & Zilver

Elk sieraad vertelt haar eigen verhaal of dat nou om een zilveren of gouden sieraad gaat. Het vinden van de juiste sieraad is altijd een uitdaging. Is het voor u zelf of wordt het een geschenk. Bij ons vindt u een ruime collectie zowel in het zilver als in het goud.

De zilveren sieradenlijnen van de merken Rosa di Luca of ZINZI zijn altijd trendy en modieus. Ze hebben een ruime collectie die bestaat uit fijne en tonende sieraden zonder of met kleurstenen,  zirkonia of zelfs diamant.

Onze gouden sieraden kan u zowel zonder als met diamant in geel, wit of rose goud vinden.  We hebben een uitgebreide collectie van PAS Diamonds, hierin staan de diamanten centraal. Het merk Monzario is van Italiaans design en heeft veel stijlvolle sieraden. Van Nederlandse bodem is het merk Fjory gouden sieraden met een kern van zilver.

 

Onze merken

Juwelier van Doorm viert honderdjarig jubileum

“al 4 generaties liefde voor het vak” Een honderdjarig jubileum is een mijlpaal die gevierd mag worden. Hoeveel bedrijven krijgen de kans om een eeuwfeest te vieren? Eigenaar Edwin van Doorm is trots dat het familiebedrijf op 1 november het glas heeft mogen heffen,...

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.