Juwelier van Doorm viert honderdjarig jubileum

Een honderdjarig jubileum is een mijlpaal die gevierd mag worden. Hoeveel bedrijven krijgen de kans om een eeuwfeest te vieren? Zeker niet veel en dus zal ook Juwelier van Doorm later dit jaar echt wel ruchtbaarheid gaan geven aan het feit dat het familiebedrijf in november honderd kaarsjes mag uitblazen, maar het druist ook wel een beetje tegen de gevoelens van eigenaar Edwin van Doorm in. “Alle vier de generaties van doorm die hier actief zijn geweest waren en zijn nuchtere types. We houden er niet echt van om in de spotlight te staan. Daarbij is het ook niet een echte leuke tijd. Gelukkig hebben we alle coronaperikelen achter ons gelaten, maar de ellende in de wereld is er niet minder om geworden. Om dan een jaar lang feest te vieren voelt niet goed, maar een weekje in november kan nog wel.” Dat is dus nog van latere orde, maar wij spreken Edwin nu over het familiebedrijf, zijn passie voor het juweliersvak en de toekomst.

Lees hier het hele artikel.

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.

Nieuw in onze collectie watchwinders en bijouteriedozen.

Gemaakt voor echte horloge-liefhebbers: de producten van Wolf beschermen uw kostbaarheden en houden uw horloges altijd perfect gewonden. WOLF-opbergers organiseren en beschermen horloges en sieraden, én sieren je huis.  Zie ook onze Wolf merkpagina.