Over ons

Of het nu gaat om een sieraad of horloge voor uzelf, of een geschenk voor een vriend, vriendin of uw geliefde; het vinden van het juiste sieraad is altijd een uitdaging.

Voor ons gaat het niet om trends in sieraden, maar om emotie. Een sieraad of horloge is immers een weerspiegeling van uw persoonlijkheid of die van de gelukkige ontvanger. Het team van Juwelier Van Doorm adviseert u graag. 

Edwin van Doorm
Edwin, eigenaar en echte Baarnaar, is de vierde generatie in dit familiebedrijf. Als ondernemer streeft hij ernaar altijd onderscheidend te zijn en traditioneel, ambachtelijk werk af te leveren. De collectie samenstellen, doet hij dan ook zelf. Edwin: “Ieder sieraad vertelt zijn eigen verhaal: een ring die een belofte symboliseert, een armband die een herinnering aan een dierbare met zich meedraagt, of een stijlvol horloge dat een speciale gelegenheid vertegenwoordigt. Dat is wat ons vak zo bijzonder maakt”.

Jolanda van Groenestein
Het stralende gezicht van de winkel is Jolanda. Al meer dan 35 jaar loopt zij met veel plezier mee in dit (h)echte familiebedrijf. Als echte gastvrouw en adviseur is zij dagelijks te vinden in de winkel. Het is dan ook niet voor niks dat vele trouwe klanten zich graag laten adviseren door Jolanda.  

Miranda van Doorm

Miranda werkt ook al enige jaren bij Juwelier Van Doorm. Niet alleen ontvangt zij u in de winkel als adviseur; ook achter de schermen is zij voor klanten actief, voor bijvoorbeeld kleine reparatie werkzaamheden, zoals het vervangen van uw horlogebatterij of het plaatsen van een nieuwe horlogeband.

Cees Keijzer

Juwelier Van Doorm beschikt over een eigen reparatie atelier. Hierdoor kunnen onze klanten met een gerust hart sieraden bij ons achterlaten. Goudsmid Cees, ambachtsman in hart en nieren, is al meer dan 65 jaar in dienst. Het feit dat hij op zijn leeftijd nog steeds werkzaam is bij Juwelier Van Doorm, zegt iets over zijn passie voor zijn vak.

Meer weten over Juwelier Van Doorm? Lees onze historie.

Juwelier van Doorm viert honderdjarig jubileum

“al 4 generaties liefde voor het vak” Een honderdjarig jubileum is een mijlpaal die gevierd mag worden. Hoeveel bedrijven krijgen de kans om een eeuwfeest te vieren? Eigenaar Edwin van Doorm is trots dat het familiebedrijf op 1 november het glas heeft mogen heffen,...

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.