Watchwinders en bijouteriedozen

Serieuze luxe voor de horloge-liefhebber in ons allemaal, de 1834-boxen zijn perfect handgemaakt van hout, glas en kunstleder. Gemaakt voor echte horloge-liefhebbers: de producten van Wolf beschermen uw kostbaarheden en houden uw horloges altijd perfect gewonden.

Momenteel geleid door de vijfde generatie, moet men voor de oorsprong van WOLF zo’n 185 jaar terug in de tijd. . Anno nu gaat WOLF – als wereldwijd marktleider – onverminderd door met het vervaardigen van watchwinders, horlogeboxen en juwelenkistjes.

Watchwinders

Kwaliteitsvol vakmanschap, gepatenteerde technologie en verfijnd design onderscheiden de WOLF-watchwinders van de concurrenten. Ieder horlogewinder van het merk is handgemaakt precisiewerk, waarbij niets aan het toeval wordt overlaten om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Stille en krachtige motoren simuleren uiterst accuraat de natuurlijke polsbeweging en zorgen voor een probleemloze opwinding van alle mechanische horloges. Een, twee, drie, vier of zelfs acht stuks tegelijk.

Bijouteriedozen

WOLF-opbergers organiseren en beschermen horloges en sieraden, én sieren je huis. De collectie bestaat uit opbergdozen, -etuis en -boxen, stuk voor stuk vervaardigd uit de meest verfijnde soorten (imitatie)leer. Stijlvoller dan dit wordt het koesteren van een horloge- of juwelencollectie niet.

Aanbiedingen

Krantenartikel in de AD Amersfoort

Onlangs zijn wij benaderd door Mevrouw Lutske Bonsma van de AD of zij een artikel mocht schrijven over ons familiebedrijf. Op 26 augustus 2021 is het artikel gepubliceerd. Lees hier het hele artikel.

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.

Nieuw in onze collectie watchwinders en bijouteriedozen.

Gemaakt voor echte horloge-liefhebbers: de producten van Wolf beschermen uw kostbaarheden en houden uw horloges altijd perfect gewonden. WOLF-opbergers organiseren en beschermen horloges en sieraden, én sieren je huis.  Zie ook onze Wolf merkpagina.