Watchwinders en bijouteriedozen

Serieuze luxe voor de horloge-liefhebber in ons allemaal, de 1834-boxen zijn perfect handgemaakt van hout, glas en kunstleder. Gemaakt voor echte horloge-liefhebbers: de producten van Wolf beschermen uw kostbaarheden en houden uw horloges altijd perfect gewonden.

Momenteel geleid door de vijfde generatie, moet men voor de oorsprong van WOLF zo’n 185 jaar terug in de tijd. . Anno nu gaat WOLF – als wereldwijd marktleider – onverminderd door met het vervaardigen van watchwinders, horlogeboxen en juwelenkistjes.

Watchwinders

Kwaliteitsvol vakmanschap, gepatenteerde technologie en verfijnd design onderscheiden de WOLF-watchwinders van de concurrenten. Ieder horlogewinder van het merk is handgemaakt precisiewerk, waarbij niets aan het toeval wordt overlaten om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Stille en krachtige motoren simuleren uiterst accuraat de natuurlijke polsbeweging en zorgen voor een probleemloze opwinding van alle mechanische horloges. Een, twee, drie, vier of zelfs acht stuks tegelijk.

Bijouteriedozen

WOLF-opbergers organiseren en beschermen horloges en sieraden, én sieren je huis. De collectie bestaat uit opbergdozen, -etuis en -boxen, stuk voor stuk vervaardigd uit de meest verfijnde soorten (imitatie)leer. Stijlvoller dan dit wordt het koesteren van een horloge- of juwelencollectie niet.

Aanbiedingen

Juwelier van Doorm viert honderdjarig jubileum

“al 4 generaties liefde voor het vak” Een honderdjarig jubileum is een mijlpaal die gevierd mag worden. Hoeveel bedrijven krijgen de kans om een eeuwfeest te vieren? Eigenaar Edwin van Doorm is trots dat het familiebedrijf op 1 november het glas heeft mogen heffen,...

NIEUW in onze collectie horlogemerk “ORIENT”

De naam ORIENT komt van het Latijnse woord "oriri", wat betekent: "opstaan". ORIENT is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in de productie en het ontwerp van mechanische uurwerken. ORIENT loopt voorop in de productie van mechanische horloges in Japan. Ze sluiten aan bij...

Nieuw in onze collectie Raymond Weil.

Wij hebben onze collectie versterkt met Raymond Weil een elegante en tijdloze Zwitsers horloge merk voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor de collectie is de hoge mate van kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Zie ook onze Raymond Weil merkpagina.