Inkoop oud goud

Goud verkopen is een kwestie van vertrouwen. Wij zijn al vier generaties lang gespecialiseerd in het inkopen van gouden en zilveren sieraden.

Wij nemen goud in, in de vorm van sieraden en horloges, maar ook gouden munten, tandengoud, goudstaven en toebehoren. De meeste mensen zijn verbaast over hoeveel zij  terug krijgen van hun oud goud. Wij geven vrijblijvend een mondelinge taxatie van de aangeboden goederen. Vaak beseffen mensen niet hoeveel hun goud waard is.

Bij het innemen van goud zijn wij verplicht om een kopie van uw legitimatie te maken en uw gegevens te bewaren. Wij doen hier verder niets mee en uw gegevens zijn veilig. Het is uit voorzorg dat dit gehanteerd wordt.

Waarde bepaling

Het bedrag wordt vastgesteld aan de hand van het gewicht, het aantal karaat en uiteraard de dagprijs. Het gewicht van het goud wordt vermenigvuldigd met de goudprijs per gram.

Door de vraag en aanbod op de wereldmarkt is de goudprijs zeer variabel. De hele dag door veranderd het. Wij kunnen daarom nooit een prijs van te voren bepalen, die wordt op het moment zelf bepaald.

Indien u akkoord gaat met het aanbod, kunt u de sieraden direct inwisselen voor eventueel nieuwe sieraden of u krijgt het bedrag contant uitbetaald.


Juwelier van Doorm

Adres

Brinkstraat 14-16
3741 AN  Baarn                                               
T: 035 54 13107
E: info@juweliervandoorm.nl


Openingstijden

  • Di t/m vr  09.00-18.00
  • Zaterdag  09.00-17.00
  • Vrijdagavond op afspraak


Routebeschrijving
Contactgegevens en formulier